Home Elon Musk Tesla als lesauto | Tesla Motors Membership

Tesla als lesauto | Tesla Motors Membership

0
Tesla als lesauto | Tesla Motors Membership

[ad_1]

Ik zal mezelf eerst even voorstellen.

Ik ben jasper 26 jaar uit Heerhugowaard en heb sinds 3 jaar een rijschool, ik rijd nu in een Volkswagen polo 1.6tdi met een chip van 95pk 250nm naar 130pk en 320nm. Tot nu toe werkelijk probleemloos, ondanks de chiptuning nog een frisse koppeling, motor, bak, nooit wat stuk gegaan aan de auto behalve 1x een lekke band.
Deze lease loopt binnenkort af dus ik zocht een vervanging voor mijn lesauto.

Ik specialiseer me al een poosje op de wat “uitdagendere” leerlingen, denk aan adhd, autisme, engelstalig, gewoon onhandig met techniek/geen inzicht of handicaps. Nou is er vaak vanuit deze doelgroep vraag naar automaatlessen omdat dit beter aansluit bij niveau/wensen.

nu stond ik dus voor de keuze voor een tal aan benzine/diesel/plugin/bev’s.
druk aan het rekenen geslagen en kwam er al snel achter dat een elektrische auto al snel goedkoper is dan een vergelijkbare diesel of benzine auto (ik doe 60.000km per jaar) vanwege het niet meer hoeven tanken, fiscaal voordeel etc.

verder is een tesla natuurlijk een prachtig stukje promotie, ben af van het stigma “trage lesauto” en voor mijzelf ook een mooi kantoor om in te mogen werken.

de keuze is gevallen op een model 3 long range dual motor uit 2021, hagelnieuw. Waarom? Een standard range+ is met mijn gebruik al snel wat aan de krappe kant qua range en de performance heeft stuggere vering (rij natuurlijk veel 30zones+bebouwde kom), de grotere wielen gaan alleen maar gesloopt worden door stoeprandjes.

de auto word 23juni afgeleverd in Tilburg waarna ik eerst de dubbele bediening in laat bouwen+ de auto ga laten wrappen (ideeën of ervaringen met wrap bedrijven welkom!).
Hierna ga ik in juli de auto een goede vuurdoop geven met een roadtrip richting Italië, hierna gaat de auto een jaar of 5 dienst doen als lesauto.

in dit topic zal ik hierover mijn ervaringen delen hoe dit bevalt, hoe de auto zich stand houdt. Vragen altijd welkom:)

[ad_2]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here